Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Torna el Programa de Generació d’Idees de la Universitat Autònoma de Barcelona

Notícia anterior
Notícia posterior

sessio_informativa_G,0

El proper divendres 29 de març a les 12:00h la Facultat de Biociències de la UAB acollirà la presentació de la 9a edició del Programa de Generació d’Idees. La trobada servirà per explicar els detalls del programa i aclarir els dubtes dels i les participants interessades.

Amb l’objectiu de presentar la nova edició del Programa de Generació d’Idees a la comunitat investigadora del campus UAB, el proper divendres 29 de març a les 12:00h, el Parc de Recerca UAB organitza una sessió informativa a la Sala de Juntes de les Facultats de Ciències i Biociències de la UAB.

La sessió va dirigida als degans i deganes, directors i directores, investigadors i investigadores de centres i grups de recerca del campus de la UAB que estiguin interessats a desenvolupar projectes innovadors dins dels àmbits de la biotecnologia Industrial i la Biomedicina.

Per assistir a la sessió informativa només cal enviar un correu de confirmació a: emprenedors.parc@uab.cat 

Tres mesos de formació en emprenedoria 

El programa, que es desenvoluparà durant els propers mesos d’abril, maig i juny, està estructurat en tres fases dirigides a desenvolupar i perfilar idees disruptives.

La primera fase consisteix en diverses sessions co-creatives per idear els nous projectes i solucions innovadores basades en la recerca dels investigadors i investigadores.

En la segona fase, els i les participants rebran formació en aspectes clau com la propietat intel·lectual, la valorització, el model de negoci, el finançament i tècniques de presentació, amb l’objectiu de poder validar els seus projectes. A la vegada, totes les idees i propostes estaran assessorades per un grup de mentors experts en aquest sector. Per finalitzar aquesta fase, tots els grups presentaran els seus projectes i, d’aquests, en seran escollits cinc finalistes que passaran a la fase final.

Per últim, el dia 28 de juny, els finalistes presentaran els seus projectes davant d’experts en valorització d’idees de negoci que escolliran els guanyadors. Estan previstos tres premis. El projecte guanyador serà premiat amb 1.500 euros i sis mesos d’incubació al Parc de Recerca UAB. La resta de premis estan pendents de confirmació.

Inscripcions obertes fins el 5 d’abril

Els interessats i les interessades en inscriure’s al Programa de Generació d’Idees ho podran fer fins al proper 5 d’abril. Les inscripcions poden ser individuals o en grup. A més a més, el programa permet inscriure’s “amb o sense” projecte propi, ja que també ofereix una sèrie de reptes proposats per les empreses patrocinadores.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere