Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Barcelona serà present a la primera fira virtual per als futurs estudiants universitaris

Notícia anterior
Notícia posterior

Uniferia_logo.jpg_1214690652

CRUE Universitats Espanyoles posa en marxa UNIferia, la primera fira virtual per ajudar els estudiants que aquest curs han de decidir el seu futur acadèmic. La Universitat de Barcelona serà present en la primera edició d’aquesta fira, que reunirà 52 universitats espanyoles. L’objectiu és informar en línia i de manera personalitzada sobre l’oferta acadèmica de grau de les universitats, i també sobre els diferents sistemes d’accés, les beques, i els passos necessaris per poder cursar estudis superiors.

De l’1 al 5 d’abril, una plataforma virtual permetrà als futurs universitaris vèncer les fronteres geogràfiques i temporals, i informar-se i interactuar amb els diferents serveis d’informació i orientació de les institucions participants, amb un format modern i accessible.

UNIferia és una plataforma responsiva que s’adapta als dispositius mòbils. A través de canals de xat, l’usuari podrà rebre atenció personalitzada del personal especialitzat en informació i orientació de cada universitat. En el punt d’informació principal es podrà trobar informació general sobre el sistema universitari espanyol, així com un cercador per localitzar estudis de les universitats participants a la fira. Les cerques es podran fer per branca de coneixement, per àmbit geogràfic, etc.

Conèixer l’oferta dels nous títols de grau, els diferents sistemes d’accés a la universitat, i les opcions de beques o d’internacionalització poden ser factors decisius per al futur professional dels joves. Per aquesta raó, els Serveis d’Informació i Orientació de les universitats espanyoles (SIOU) ha treballat per posar en marxa UNIferia, una eina que millora els canals de comunicació i garanteix la igualtat d’oportunitats sense les limitacions que tenen les tradicionals fires d’educació superior.

Aquesta primera edició d’UNIferia suposa el primer pas per a futurs projectes que vol desenvolupar la CRUE amb el propòsit d’obrir també l’oferta formativa de postgrau i facilitar la internacionalització de les institucions participants.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere