Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Eumo Editorial i la Biblioteca de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya se sumen a les activitats de foment de la lectura “Llegim més… per començar”

Notícia anterior
Notícia posterior

llegim_mes

Eumo Editorial i la Biblioteca de la UVic s’han sumat al programa Llegim més… per començar, un conjunt d’activitats dedicades al foment de la lectura que tindran lloc a Vic del 25 al 31 de març. La iniciativa implica diverses entitats públiques i privades de la ciutat com ara llibreries, biblioteques, editorials i el Centre de Normalització Lingüística, i inclou una vintena d’activitats entre tallers, exposicions, presentacions de llibres o sessions de contacontes –rondallaires– entre d’altres. En el cas de la UVic, hi participa amb la presentació de Quin embolic! Literatura per riure (Eumo), el proper 29 de març (18h) als Laboratoris de formació i recerca en Educació Infantil – Aula Teresa Buscart i Aules Montessori.

El llibre pretén encomanar el gust per la lectura a través del joc i per això recull contes rimats, cançons, poemes o embarbussaments que atrapen un lector majoritàriament infantil a través de les rimes, la música, el so i les repeticions i el repten a afinar l’enginy i la imaginació. La presentació anirà a càrrec de les autores del llibre, Vanesa Amat, M. Carme Bernal i Isabel Muntañá, que compartiran alguns dels jocs de llengua i textos del llibre, que ha il·lustrat Morad Abselam.

Aquesta setmana dedicada al foment de la lectura és el resultat del treball de l’àmbit de lectura del Pla d’Acció Cultural de Vic, que ha agrupat biblioteques, llibreries, el Centre de Normalització Lingüística, l’Associació Espais Escrits i les editorials de la ciutat, tots ells coordinats per la Biblioteca Joan Triadú. El programa, que neix amb la voluntat de convertir-se en una activitat anual, pretén fomentar la lectura en diferents col·lectius. En aquesta primera edició se centra en els infants de 6 a 12 anys i per això totes les activitats programades a diferents punts de la ciutat s’adrecen a aquest públic.

Programa “Llegim més… per començar” … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere