Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Consell de Govern de la Universitat de Barcelona aprova l’oferta pública d’ocupació del 2019 per al Personal Docent i Investigador (PDI)

Notícia anterior
Notícia posterior

logo_UB_nou

El Consell de Govern de la Universitat de Barcelona, reunit en sessió ordinària (29/09/2019), ha aprovat l’oferta pública d’ocupació de l’any 2019 per al personal docent i investigador (PDI). Aquesta oferta està integrada per la convocatòria de les places següents: en el cas de PDI permanent del torn lliure, es convocaran 75 places de professorat agregat, 23 de professorat agregat reservades a personal Ramón y Cajal amb acreditació I3, 16 places de professorat agregat o titular d’universitat vinculat a plaça assistencial hospitalària, 36 càtedres de cossos docents universitaris, i 6 places de professorat catedràtic contractat.

Pel que fa al PDI permanent de promoció interna, les places que es preveuen són 52 càtedres de cossos docents universitaris i 26 places de catedràtic contractat.

A continuació, el Consell de Govern també ha ratificat la convocatòria de places de professorat agregat i les seves bases.

En total, sortiran a concurs 106 places de professorat agregat a tota la UB.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere