Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou cicle de conferències a Barcelona de COSMOACCIÓ

Notícia anterior
Notícia posterior

cosmo

Una vegada més, la iniciativa CosmoACCIÓ tindrà lloc a CosmoCaixa de Barcelona per donar a conèixer, des d’un punt de vista científic, la importància dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), impulsats per les Nacions Unides l’any 2015 i aprovats per 193 països. Aquest cicle, a més d’oferir debats i solucions per avançar cap a un futur just i saludable, brinda a la ciutadania l’oportunitat d’implicar-se en la consecució dels ODS per mitjà de sessions participatives.

En aquesta edició es tractaran els Objectius de Desenvolupament Sostenible número 8 (feina decent i creixement econòmic), número 9 (indústria, innovació i infraestructures) i número 10 (reducció de les desigualtats). A partir de diferents debats amb personalitats del món científic i acadèmic, descobrirem com la ciència i l’impacte de la innovació tecnològica poden ajudar a aconseguir aquest desenvolupament sostenible que té entre les seves prioritats la reducció de les desigualtats.

 Dijous 11 d’abril, a les 19h.  DESCOBREIX: EL CREIXEMENT ECONÒMIC POT SER SOSTENIBLE? A càrrec de Jorge Solana, assessor de l’Alt Comissionat per a l’Agenda 2030 i el compliment dels ODS a Espanya. Giorgos Kallis, químic amb màster en economia i doctor en ciències ambientals, especialitzat en l’economia sostenible i la teoria del decreixement. Moderadora: Alba Cabañas, Economista, experta en sostenibilitat i empresa.

 Dimecres 8 de maig, a les 19hDIALOGA: INNOVACIÓ, TECNOLOGIA I CIÈNCIA PER REDUIR LES DESIGUALTATS. A càrrec de Ousman Umar, fundador i president de Nasco Feeding Minds. Inés Vázquez, fundadora de l’start-up social AdaLab. Manel Alcaide, que és fundador de Visualfy, una altra start-up social que fa servir un algoritme basat en intel·ligència artificial que reconeix sons. Sandra Magro, doctora en Ecologia i sòcia fundadora de Creando Redes.  Moderadora: Alba Cabañas, Economista, experta en sostenibilitat i empresa.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere