Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

III Taller sobre química sostenible: ”La nostra petjada verda” a la Universitat Politècnica de València

Notícia anterior
Notícia posterior

s

Realització 5 d’abril de 2019
Lloc: sala del Cub Blau, Ciutat Politècnica de la Innovació de la Universitat Politècnica de València. 

L’Aula d’Empresa Cemex Sostenibilitat, juntament amb l’Institut Universitari Mixt de Tecnologia Química (CSIC-UPV) organitza la III edició del Taller sobre química sostenible, sota el lema: “La nostra petjada verda”. La jornada tindrà lloc el dia 5 d’abril del 2019, a la Ciutat Politècnica de la Innovació (CPI) de la Universitat Politècnica de València. 
Aquesta activitat està dirigida tant a estudiants de grau, màster i doctorat, com a professionals de l’àmbit privat i públic del sector químic. El taller consistirà en diverses ponències de personal investigador rellevant i professionals del món de la química i de l’enginyeria química relacionades amb la química sostenible. 

En l’actualitat l’ús de la química sostenible és l’única via per a aconseguir diversos dels objectius de l’agenda 2030 per al desenvolupament sostenible (ONU). A causa de la importància d’aquest camp de la química, la Universitat Politècnica de València, juntament amb altres universitats (UVEG, UJI, UEX) ofereixen un Màster Interuniversitari en Química Sostenible, així com un programa de doctorat especialitzat en química sostenible. En el marc d’aquests programes i obert a tota la comunitat científica, empresarial i acadèmica, s’ofereix aquesta jornada de divulgació.♦

 Programa i inscripció

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere