Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

XIV Fira d’Empreses de l’Àrea de Ciències i Enginyeries de la Universitat de Barcelona

Notícia anterior
Notícia posterior

fira_dempreses

El proper 10 d’abril de 2019 de 10:00 a 17:00 tindrà lloc, a l’edifici de les facultats de Química i de Física, la 14a edició de la Fira d’Empreses de l’Àrea de Ciències i Enginyeries de la Universitat de Barcelona, que engloba les facultats de Física, de Química, de Matemàtiques i Informàtica, de Ciències de la Terra i de Biologia. 

La Fira és un esdeveniment anual, plenament consolidat, que va ser ideat amb l’objectiu de facilitar als estudiants el contacte amb les empreses de sectors relacionats amb els àmbits d’estudi que engloben les cinc facultats. En aquesta catorzena edició, el nombre d’empreses assistents ascendeix a un total de 110. 

D’aquest contacte estudiant-empresa en pot sorgir una beca, un conveni per a estada en pràctiques externes o un contracte de treball. A més, l’estudiant també pot aprofitar la Fira per a la formació en competències d’establiment de relació amb empreses, com ara dissenyar i presentar un bon currículum, fer una bona entrevista de feina, etc. 

La Fira és també un marc perquè els investigadors dels grups de recerca estableixin relacions d’investigació/transferència. Representa un intent de superar la barrera universitat/empresa i d’impulsar la transferència tecnològica, tan important per al futur. 

A la pàgina web de l’esdeveniment es pot trobar un llistat amb les empreses participants i amb els perfils d’estudiants que busquen per tal que es puguin planificar millor les visites als estands. També es poden observar les diverses activitats programades al voltant de la Fira, com ara tallers, formació, cafès col·loqui amb empreses i taules rodones. Com a novetat, aquest any es faran dinàmiques de grup amb un nombre reduït d’alumnes i les empreses Accenture i Talentoteca. 

La inscripció és necessària, tant a la Fira com en alguna de les activitats. Els alumnes assistents que s’inscriguin a la Fira, visitin deu empreses (com a mínim) i participin a dues de les activitats programades, aconseguiran 1,5 ECTS. 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere