Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UManresa de la UVic-UCC: Congrés de Ciència a les primeres edats

Notícia anterior
Notícia posterior

umanresa

Els estudis de Mestre d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, en col·laboració amb el Lab 0-6, el centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats, organitza un congrés sobre ciència i educació infantil amb l’objectiu d’oferir un marc de reflexió sobre l’activitat de sensibilització científica en l’etapa dels 0 als 6 anys.

Alhora vol facilitar l’intercanvi d’experiències i coneixements sobre ciència a les primeres edats entre tècnics en educació infantil, siguin titulats o bé en procés de formació. El congrés també ofereix recursos didàctics per treballar la ciència a l’aula i promou el treball d’experimentació i recerca educativa entre els tècnics en educació infantil.

Adreçat a: els alumnes que estiguin cursant primer o segon del CFGS d’Educació Infantil en centres d’ensenyament de Catalunya durant el curs 2018-2019 o els Tècnics Superiors en Educació Infantil que treballin en centres educatius de Catalunya.

 Dia: 10 d’abril de 2019

 Hora: 15.30h a 19.30h

 Lloc: Edifici FUB2 del campus Manresa de la UVic-UCC (Fundació Universitària del Bages)♦

 PROGRAMA del CONGRÉS … CLICAR AQUÍ

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere