Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Barcelona, seu del ‘challenge’ EIT Urban Mobility InnovaCity

Notícia anterior
Notícia posterior

bcn

L’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT) va escollir, el passat desembre, el consorci liderat per Barcelona per convertir la ciutat en una de les seves comunitats d’innovació. Ara, Barcelona es prepara per ser una de les seus de l’EIT Urban Mobility InnovaCity, els propers 20 i 21 de maig.

L’EIT Urban Mobility InnovaCity és un challenge que busca trobar solucions tecnològiques als reptes amb què es troben les ciutats europees a l’hora d’implementar la mobilitat sostenible. Tindrà lloc al nou Centre d’Innovació Urbana de Ca l’Alier, a Barcelona, el 20 i 21 de maig, i està organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC), juntament amb Bit Habitat i l’Ajuntament de Barcelona.
La iniciativa comptarà amb la participació d’equips formats per professionals dels sectors implicats, persones emprenedores i treballadors públics. Durant els dos dies que dura l’esdeveniment, els participants treballaran en aquests equips intersectorials per prototipar solucions viables i presentar els resultats davant un panell d’experts. El challenge que ara acull Barcelona se suma als que ja han tingut lloc a Tel-Aviv, els dies 29 i 30 d’abril, i a Munich, el 6 i el 7 de maig. Els equips guanyadors de cada challengepodran visitar l’esdeveniment global EcoMotion, que se celebrarà el juny, de nou a Tel-Aviv.

L’EIT Urban Mobility InnovaCity està impulsat per l’EIT Urban Mobility, la comunitat – dins de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT)– encarregada de desenvolupar les innovacions en mobilitat urbana de la Unió Europea i liderada per Barcelona.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere