Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ENQUESTA: Opina i participa en l’estudi de finances ètiques i tercer sector

Notícia anterior
Notícia posterior

opinió

Es tracta d’una enquesta sobre finances ètiques a entitats que formen part del tercer sector i l’economia social i solidària que organitza l’Observatori del Tercer Sector en col·laboració amb Arç Cooperativa.

A l’edició d’enguany es revisarà com han evolucionat els indicadors principals, farà un anàlisi profund sobre assegurances ètiques i sobre quina és la realitat a la ciutat de Barcelona. L’estudi dona continuïtat al realitzat “Diagnòstic sobre l’interès del tercer sector i l’economia social per una banca ètica”, realitzat l’any 2006 per FETS i l’Observatori del Tercer Sector.

L’estudi té per objectiu quantificar el calibre de l’ús de les finances ètiques al sector en l’actualitat així com entomar aquells elements que potenciïn sinèrgies i desenvolupin la unió entre finances ètiques, tercer sector i economia social i solidària. Per participar a l’enquesta cal omplir el següent formulari. La informació aportada serà anònima.

L’enquesta s’estructura en cinc blocs: dades de contacte, dades de caracterització, elecció de l’entitat financera, coneixença i ús de les finances ètiques i ús d’instruments financers i assegurances.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere