Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Barcelona i la Fundació Catalana Síndrome de Down creen un màster ‘online’ d’atenció a aquest col·lectiu

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

sd feina

La Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i la Fundació Catalana Síndrome de Down  han creat un màster d’atenció a les persones amb síndrome de Down. El màster és 100% ‘online’, consta de 60 crèdits i compta com a professorat amb els professionals de la Fundació Catalana Síndrome de Down.  

Ens expliquen que el màster està planificat per oferir una formació que especialitzi els professionals per atendre a les persones amb síndrome de Down des de les seves particularitats i no des de les generalitats de la discapacitat.

A més, l’especialització permet també l’entrada laboral a les diferents associacions i fundacions existents que atenen persones amb síndrome de Down i ofereix recursos científics per a la creació de noves organitzacions.

El màster aborda totes les etapes de la persona amb la síndrome de Down des d’una perspectiva integral, és a dir, aspectes socioeducatius, mèdics, laboral, etc. El pla d’estudis se centra en els aspectes mèdics, la primera infància, l’escolarització, la comunicació i el desenvolupament motriu, la identitat i la sexualitat, la salut mental, la vida adulta i els entorns vitals, entre d’altres continguts.

Els objectius formatius del màster consisteixen en aportar els coneixements científics necessaris per a la comprensió, interpretació i anàlisi crítica de la fonamentació teòrica i pràctica de la discapacitat (amb especial atenció a la síndrome de Down) i proporcionar coneixement, actituds i habilitats orientats a la intervenció amb les persones amb síndrome de Down des d’una visió inclusiva i de promoció de la persona per la seva autodeterminació.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere