Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Sis universitats catalanes entre les deu millors segons el rànquing de la Fundació Coneixement i Desenvolupament (CYD)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

cyd

La UAB ocupa la primera posició en nombre d’indicadors amb el màxim rendiment

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat de Barcelona (B), la Universitat Ramon Llull (URL), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i la Universitat Rovira i Virgili (URV) són les sis universitats catalanes d’entre les deu universitats millors universitats espanyoles identificades per rànquing de la Fundació Coneixement i Desenvolupament (CYD) que avalua 74 centres espanyols.

La UAB obté la màxima qualificació en rendiment en 29 dels 36 indicadors que s’avaluen i per això, obté la màxima qualificació. Catalunya, al costat de Madrid, Navarra i el País Basc, forma part del grup de comunitats autònomes amb més de vint indicadors amb major rendiment.

Catalunya sobresurt en els indicadors d’investigació, transferència del coneixement, orientació internacional i contribució al desenvolupament regional. La UAB destaca sobretot per l’ensenyament i l’aprenentatge, la transferència de coneixement, i l’orientació internacional. En investigació també hi destaquen la UPF , la UPC i la URV, en transferència de coneixement destaca també la UPC, mentre que en orientació internacional també destaca la UPC, la UPF i la UFL. En contribució al desenvolupament regional, apareix també la Universitat Internacional de Catalunya, i la UPC. És la sisena edició del rànquing CYD, el rànquing espanyol amb major número d’universitats.♦

Ranking CYD … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere