Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Campus Vives de Plurilingüisme”: TALLERS INTENSIUS DE LLENGÜES I CULTURES oberts a totes les Universitats de la Xarxa Vives a la Universitat de València / juliol de 2019

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

Què és el Campus Vives de Plurilingüisme?

El Campus Vives de Plurilingüisme és una iniciativa conjunta de la Xarxa Vives d’Universitats i la Universitat de València, amb l’objectiu d’oferir tallers intensius de diverses llengües i cultures al personal i a l’estudiantat de totes les universitats de la Xarxa.

Aquests tallers són una bona oportunitat per a conèixer llengües i cultures a través dels dinamitzadors que les parlen, les coneixen i les viuen. Per als que tingueu previst fer una estada internacional, especialment, pot ser una bona manera de conèixer les particularitats de la cultura que us acollirà.

Els objectius de cada taller són promoure el coneixement de la llengua i la cultura del taller, els valors del plurilingüisme i l’estatus del valencià com a llengua pròpia de l’activitat acadèmica. Les llengües de treball, doncs, seran la pròpia de cada taller i el valencià.

L’assistència als tallers no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

Una vegada començats els tallers, els dinamitzadors podran proposar als participants canvis de grup, per millorar-ne el funcionament, sobretot si s’hi detecten nivells molt heterogenis.

La falta d’assistència injustificada a la primera sessió o durant dues sessions consecutives o tres d’alternes comporta la baixa en el taller.

La justificació, si escau, de faltes d’assistència es presentarà en la primera sessió possible a la persona dinamitzadora del taller, a la qual correspondrà la decisió d’acceptar-la o no.

 Qui s’hi pot inscriure?

Tota la comunitat universitària de la Xarxa Vives, inclosos els membres d’Alumni.

 On es fan els tallers?

A les aules del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, Edifici Beatriu Civera, carrer del Serpis, 29, planta baixa (Campus dels Tarongers).

 Quan es faran? 

De l’1 al 25 de juliol, de dilluns a divendres, en sessions diàries de 90 minuts (els tallers de xinès començaran el dimarts 2 de juliol).

 Com i quan m’hi puc inscriure? 

A partir del 3 de juny, emplenant els formularis que hi ha en la taula d’aquesta pàgina.

 Quant costa? 

L’assistència als tallers és gratuïta per a tota la comunitat universitària de la Xarxa Vives.♦

      Consulteu idioma i nivell … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere