Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Universitat Politècnica de València: “Repensat i fet”

Notícia anterior
Notícia posterior

int_inventos-1

La UPV celebra, el diumenge 16 de juny, una nova edició de la Fira dels Invents que, com a novetat, tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament de València i inclou tallers per al públic infantil i juvenilLa UPV celebra, el diumenge 16 de juny, una nova edició de la Fira dels Invents que, com a novetat, tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament de València i inclou tallers per al públic infantil i juvenil

La Universitat Politècnica de València (UPV) celebra, en el marc del 50 aniversari del naixement de la institució, la Fira dels Invents, que enguany, com a novetat, tindrà lloc el diumenge 16 de juny, d’11 a 20 hores a la plaça de l’Ajuntament de València.

Drons fabricats amb impressores 3D, un robot capaç d’analitzar els microgestos de la cara i classificar-los segons un conjunt d’emocions humanes bàsiques (alegria, enuig, neutral, espant, etc.); un nou tipus de ciment més ecològic, aperitius elaborats amb farina d’insectes. Tot això i molt més es podrà veure en la vuitena edició de la Fira dels Invents, una exposició científica que ajuda a conèixer de manera gràfica la recerca que es realitza a la Universitat Politècnica de València.

De tots els àmbits científics

Cada dos anys se celebra aquesta iniciativa, que sota el títol “Repensat i fet”, mostra el treball del personal investigador i l’alumnat de la UPV en àmbits com el de l’aeronàutica, l’automoció, la química, la construcció sostenible, les tecnologies per a la salut o l’agroalimentació, entre altres.

A més, com a novetat, “Repensat i fet” inclou enguany diferents tallers dirigits al públic infantil i juvenil, tots amb un objectiu comú: aprendre i divertir-se amb la ciència com a principal protagonista. En total, s’han programat cinc tallers, tots gratuïts, que es realitzaran també al mateix emplaçament de la plaça de l’Ajuntament de València.

La Fira dels Invents és un esdeveniment promogut per la UPV, i compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d’Economia i Competitivitat.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere