Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El “Carnet Jove” de Catalunya oferirà carnets gratuïts a 9.000 famílies en situació d’exclusió

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

1200x630wa

L’any passat el programa de descomptes va arribar a 558.692 persones d’entre 12 i 30 anys

Prop de 9.000 famílies en situació d’exclusió rebran de manera gratuïta el Carnet Jove en una iniciativa del Govern català i la Fundació Bancària ‘La Caixa’ per promoure la integració d’aquest col·lectiu. Són les famílies beneficiàries del Programa CaixaProinfància. La secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, ha presidit aquest dimarts al matí l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre les dues institucions. L’acte ha comptat amb la presència del director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, i del sotsdirector general de la Fundació Bancària ‘La Caixa’, Marc Simón.

Oliva ha explicat que “l’objectiu és facilitar una eina més d’integració social i autonomia personal de les persones que se’n beneficiïn”. En aquest sentit ha recordat “l’èxit” del projecte Carnet Jove Tutelats que ha permès que, fins a l’any passat, 1.389 joves tutelats per la Generalitat hagin rebut també el Carnet Jove.

Els beneficiaris de CaixaProinfància que obtinguin el Carnet Jove entraran en la comunitat de 558.692 titulars d’entre 12 i 30 anys que aquest programa tenia a tancament del 2018. D’aquesta manera, rebran propostes i avantatges gratuïts del carnet, com poden ser l’entrada a museus, espectacles o concerts. Els titulars del carnet han pogut beneficiar-se l’any passat de 8.549 avantatges a Catalunya, un 15% de l’àmbit de la cultura, un 14% de la formació, un 12% del turisme i la mobilitat, un 11% de la salut, un 10% de l’esport, un 9% de la tecnologia i la resta d’altres àmbits. Els descomptes han estat oferts per 4.186 grans, mitjanes i petites entitats col·laboradores d’arreu del territori.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere