Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Share Festival”: festival solidari a Barcelona

Notícia anterior
Notícia posterior

ShareFestival

El 28 i 29 de juny, el festival celebra la seva segona edició al Poble Espanyol, Barcelona.

 

El proper dissabte i diumenge 28 i 29 de juny, tindrà lloc la segona edició del “Share Festival”.

Amb una programació festiva, urbana i pop-rock pensada per a tots els públics, l’objectiu és transmetre el missatge que ‘el millor camí cap a la felicitat és compartir’.

L’edició d’enguany, compta amb un primer dia de programació més urbana amb Becky GC. TanganaLola Indigo i Don Patricio, mentre que el 29 de juny es segueix una línia més pop-rock amb Alfred GarcíaNil MolinerCarlos Sadness i el raper Rayden. A més, també actuaran la companyia de hip hop Brodas Bros i el dj i influencer Luc Loren.

Share Festival és el primer festival que ofereix al públic la possibilitat de guanyar entrades realitzant diferents accions solidàries a través de l’aplicació oficial.

Les principals accions giren al voltant de temàtiques com el canvi climàtic, els drets humans, la igualtat de gènere, el desenvolupament de l’educació infantil i el fi de la pobresa extrema.

Totes les accions es poden realitzar a través d’un simple click a Facebook Twitter, firmant peticions online o escanejant codis QR. Aquestes accions donen la oportunitat d’acumular punts que serviran per a entrar en el sorteig i guanyar entrades per al festival i altres esdeveniments musicals com el Canet Rock.

Al llarg del festival i un cop finalitzi, es presentarà l’impacte real de les accions que han aconseguit els milers de persones que han assistit.

Les accions estan conjuntament organitzades amb Acción contra el HambreACNURAmnistia InternacionalAuraChange.orgCommon GoalCiviClubCruz RojaGreenpeaceImagine All the PeopleJane Godall InstituteMédicos sin FronterasProactiva Open Arms i Teaming.

Qualsevol persona que vulgui assistir, pot comprar l’entrada a través del web.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere