Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“ALBA Open Day 2019”: dissabte 29 de juny

Notícia anterior
Notícia posterior

SA

De 09:00 a 19:00 h, el dissabte 29 de juny, el Sincrotró ALBA celebra la seva JORNADA DE PORTES OBERTES on més de 2.000 persones descobriran com funciona i per a què serveix la instal·lació científica. 

Les activitats s’organitzen al voltant d’un recorregut que permet veure els equips per on circulen els electrons, contemplar una secció del túnel d’acceleradors o conèixer de la mà del seu personal científic les peculiaritats i característiques del Sincrotró ALBA. L’esdeveniment inclou activitats adreçades a tots els públics. Com a novetat, enguany s’organitza una campanya de donació de dents de llet, en col·laboració amb el Centre Nacional d’Investigació sobre l’Evolució Humana (CENIEH) de Burgos, així com la possibilitat d’entrar virtualment al túnel d’acceleradors amb ulleres 3D.

Durant l’esdeveniment, que rebrà més de 2.000 visitants i que ja ha esgotat les entrades disponibles, participen més de 100 voluntaris del personal científic i tècnic del Sincrotró ALBA. La visita és gratuïta i té una durada de dues hores aproximadament.

L’ALBA Open Day 2019 està organitzat amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), l’Obra Social ”La Caixa”, el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats i la Generalitat de Catalunya.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere