Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comencen “Els Vespres de la UB” d’aquest estiu

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

AF-CARTELL-VESPRES

El cartell d’Els Vespres de la Universitat de Barcelona d’enguany proposa sis actuacions musicals que apleguen la cançó iniciàtica i transfronterera de Marcel Lázara i Júlia Arrey, la rumba i la salabror mediterrània d’Hijos del Trueno, el pop oníric i elegant de Her Little Donkey, les històries honestes d’amor i amistat de Rombo, la poesia plena d’enginy i intimitat d’Estramonii l’huracà rapejat i l’R&B més genuí de Lauren Nine.

Tots els concerts són gratuïts i tindran lloc del 2 al 18 de juliol, els dimarts i els dijous, a les 21 h, al jardí de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (l’entrada al recinte és pel carrer de Diputació amb Enric Granados).

Consolidats com una de les cites musicals ineludibles de l’estiu barceloní, Els Vespres de la UB arriben a la catorzena edició. El cartell d’enguany, amb una empremta especialment local però que mira enfora, és festiu, fresc, poderós i molt carismàtic. La voluntat del cicle és ser un aparador per presentar a tots els públics, en  un entorn exquisit i acollidor, els projectes més singulars de l’escena emergent de casa nostra.

Abans de cada actuació, a partir de les 18 h, el públic podrà gaudir d’una terrassa amb servei d’entrepans gourmet a càrrec de Caravan Made, instal·lada al mateix jardí. La direcció artística d’Els Vespres és a càrrec de Mireia Madroñero. Bankrobber col·labora en la producció del cicle i els concerts estan patrocinats per Estrella Damm.
Programació:

2 de juliol: Marcel Lázara i Júlia Arrey

Dues ànimes, dues veus i un escenari desproveït d’artificis ens presenten música propera i emotiva, que s’emet des de l’alegria i la gratitud més sinceres. Brúixola d’un nou paradigma artístic als Països Catalans, presenten les noves cançons del senzill KM.0.
Facebook / Spotify

4 de juliol: Hijos del Trueno

Els barcelonins Vicente Leone i Daniel Granados (exmembres de Tarántula) han format una orquestra de ball popular. Música mediterrània que abraça la remor i les marees d’una ciutat que canvia a cop d’onada. Presenten un primer treball que és un avançament del seu disc de debut.
Facebook Spotify

9 de juliol: Her Little Donkey

Quartet barceloní que combina el pop oníric lluminós i elegant amb sons contemporanis sofisticats. Presenten Where’s the glow?, un segon disc amb caràcter i concís, que tracta els començaments i les oportunitats de manera sensata i madura.
Facebook Spotify

11 de juliol: Rombo

Grup femení de pop independent que presenta el seu segon disc, tan honest com les seves integrants: Clara Montse Núria. Cançons lluminoses i nostàlgiques, plenes d’urgència i d’harmonies boniques que parlen del que parla el pop: d’estimar i de deixar d’estimar.
Facebook Spotify

16 de juliol: Estramoni

Quintet mixt assentat a Barcelona, però amb naixement a París, que presenta ara el seu primer disc, Una vida millor, un cançoner costumista exquisit i poètic, amb referències líriques del pop independent en català i la música anglosaxona.
Facebook Spotify

18 de juliol: Lauren Nine

La valentia és sincera i veraç en les lletres i la posada en escena de la rapera i cantant del Poblenou Lauren Nine. Una veu fresca del hip-hop, rap i R&B, que fusiona estils i emocions amb la mateixa passió i honestedat amb què recita els seus versos. 
Facebook Spotify

Més informació a:
www.ub.edu/vespres
www.facebook.com/VespresUB

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere