Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Generalitat de Catalunya ofereix cinc beques a joves lectors en la segona edició de “Lectures en ruta”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

58348a80-bd65-4bbd-9076-85a6ca481097

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei de Biblioteques i en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes, se suma a la segona edició de la iniciativa “Lectures en Ruta” i ofereix beques a cinc joves lectors perquè participin en el projecte.

La iniciativa d’immersió literària “Lectures en Ruta”, de Tramoia Produccions Culturals, s’adreça a joves de 18 a 25 anys, a qui convida a compartir inquietuds lectores a través d’un recorregut per tot Catalunya. La proposta permet descobrir alguns dels paratges més literaris del nostre territori amb tallers i activitats a càrrec d’escriptors, editors, i d’altres protagonistes del món de la literatura més actual. Així, “Lectures en ruta” ofereix un espai d’intercanvi entre joves que comparteixen el gust per la lectura i pretén ser, en definitiva, un punt de trobada i intercanvi que permeti compartir en grup tot allò que provoca el fet literari.

En aquesta segona edició, s’ofereix un programa de cinc caps de setmana arreu del territori català en què els joves, acompanyats per professionals del sector literari, descobriran espais, projectes, oficis i autors de referència de la literatura catalana contemporània

  Per poder inscriure’s en aquest projecte cal ser resident al territori català, omplir el formulari d’inscripció, amb el currículum lector i la carta de motivació i demostrar interès pels llibres i la lectura. El preu de la inscripció a aquesta iniciativa és de 125 euros i inclou totes les sessions de treball i formació, les dietes durant els dies d’activitats i els desplaçaments principals a Farrera, el Priorat i Girona. Els joves que siguin titulars del Carnet Jove podran gaudir d’un 10% de descompte.

Des del Servei de Biblioteques s’ofereixen 5 beques que cobreixen el 100 % del cost de la participació en la iniciativa. Per accedir a aquestes beques cal presentar una carta de motivació (interessos, expectatives, relació amb la lectura, etc.) i indicar quina és la biblioteca pública de referència de la persona sol·licitant. Les sol·licituds es poden enviar al correu: biblioteques@gencat.cat

El termini per inscriure’s a la segona convocatòria de “Lectures en ruta” finalitza el 27 de juliol de 2019. Els joves inscrits rebran confirmació de l’acceptació el 31 de juliol de 2019. L’inici de les activitats serà el dia 6 de setembre de 2019.

  Programa “Lectures en ruta”clicar aquí

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere