Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Contaminació marina a la Mediterrània urbana, tema del proper Club dels llunàtics i les llunàtiques / Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

med

Contaminació marina a la Mediterrània urbana és el títol de la propera sessió de la tertúlia del Club dels llunàtics i les llunàtiques que tindrà lloc el proper dijous 19 de setembre  a les 19h al Museu de Ciències Naturals de Barcelona al Parc del Fòrum.  Puri Canals,  presidenta de MedPAN ( Xarxa mediterrània de gestors d’Àrees Protegides)  és la ponent  convidada a aquesta sessió que modera Jordi Serrallonga i que s’emmarca en el cicle d’activitats entorn l’exposició temporal Som Natura.

María Purificació Canals i Ventín és doctora en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona. Treballa com a consultora internacional freelance en conservació marítima i costanera i actualment coordina el Projecte de Cooperació Transatlàntica entre àrees marines protegides (AMP) de la UE. Des de 2009 és la presidenta de MedPAN. També és membre del Consell assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS) des de 2014 i membre del Consell científic del Conservatoire du Littoral (agència governamental costanera francesa) des de 2004. Des de 1996 imparteix classes de fisiologia a la Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona).

Les sessions del Club dels llunàtics i les llunàtiques del Museu s’inspiren en la Societat Lunar de Birmingham (s. XVIII) a la qual pertanyia l’avi de Darwin i que es reunia en nits de lluna plena per parlar de temes capdavanters de la ciència i la tecnologia

L’espai de l’exposició temporal, Som Natura, és l’escenari d’aquesta tertúlia oberta a tothom que ens proposa temes relacionats amb el món natural i la biodiversitat des de diverses perspectives i amb convidats d’excepció.

Els participants del Club podran visitar l’exposició Som Natura gratuïtament, de 18.30 a 19 h.

El cicle del Club dels llunàtics i llunàtiques es realitza un dijous de cada mes. Aquestes activitats han estat programades per Jordi Serrallonga, arqueòleg, expedicionari i naturalista.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere