Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Lleida amb 4 universitats dels Països Baixos, Àustria, Bèlgica i Sud-àfrica ofereixen un “Minor Internacional en l’àmbit de l’Enginyeria Informàtica i les TIC”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ep

L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) ha iniciat aquest curs la seua participació en un Minor Internacional en l’àmbit de l’Enginyeria Informàtica i les tecnologies de la informació (TIC), amb quatre universitats més. Anomenat Global Acting in ICT i coordinat per la Fontys University of Applied Sciences (Països Baixos), també hi participen la PXL University of Applied Sciences and Arts (Bèlgica), la University of Applied Sciences Upper Austria (Àustria) i la Belgium Campus ITversity (Sud-àfrica).

Els minor són itineraris que permeten a l’estudiant obtenir competències i coneixements d’una àrea diferent a la seua especialització, complementant els estudis de grau. En aquest cas, són 5 mòduls de 3 setmanes de duració sobre Experiència d’Usuari -que s’imparteix a la UdL-, Data Science, Intel·ligència Artificial, Ciberseguretat i Mobile Health. Cadascun es desenvolupa en una de les institucions participants i l’estudiantat pot seguir-los presencialment o a distància.

Després l’alumnat ha de realitzar un projecte en grup integrant els diferents coneixements adquirits i en sintonia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, ja que ha de tractar i abordar aspectes sobre Salut i Benestar (objectiu 3). Un cop defensat aquest treball, els participants de l’EPS obtindran el títol d’aquest Minor Internacional de les diferents institucions, a més del títol de Grau en Enginyeria Informàtica amb la Menció de Tecnologies de la Informació.

La vicerectora d’Internacionalització de la UdL, Montse Gea, i la directora de l’EPS, Magda Valls, han encapçalat la sessió inaugural, amb els coordinadors del Minor – Ineke Huyskens i Samuil Angelov- i els professors Rosa Gil i Toni Granollers, especialistes en experiència d’usuari.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere