Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El grup de música urbana Lildami guanya el Premi Cerverí 2019 a la millor lletra en català de l’any per “Sempre és estiu”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

El grup de música urbana Lildami s’ha emportat el 25è premi Cerverí a la millor lletra de cançó per “Sempre és estiu” del seu primer disc, Flors mentre visqui (Halley Records 2019).

Segons el líder de la banda, aquest tema parla de “la felicitat quan tot és bonic”. De fet, el cantant ha afegit que tot i que es presentin amb “una estètica dura”, la seva música “es basa en la al·legoria de les coses i els petits detalls que ens fan feliços”. A més, la banda ha aprofitat per recordar que els gèneres de rap i trap s’han convertit en “la manera de fer arribar la poesia als joves”. En aquest sentit, Lildami creu haver “recuperat l’essència de la literatura costumista” i actualitzar-la per als nous públics.

El premi Cerverí a la millor lletra de cançó està organitzat per la Fundació Prudenci Bertrana i Catalunya Ràdio i en les últimes edicions també hi col·laboren el portal Vilaweb i la revista Enderrock.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere