Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Cicle de conferències “Un viatge al passat: La fauna del Miocè” a CosmoCaixa de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

miocè

Al voltant de l’exposició “Sabres i mastodonts”, el proper dimarts 8 d’octubre començarem el cicle de conferències “UN VIATGE AL PASSAT: LA FAUNA DEL MIOCÈ”. En aquest cicle especialistes de diferents camps de la paleontologia ens faran viatjar al passar per descobrir com eren els ecosistemes d’aquest període i per què les noves tecnologies són clau pel futur d’aquesta ciència.

Dimarts 8 d’octubre a les 19h. TAFONOMIA: RECONSTRUIR EL PASSAT PREHISTÒRIC A càrrec de Enrique Baquedano, arqueòleg, divulgador i director del Museu Arqueològic Regional de la Comunitat de Madrid, ha dirigit nombroses excavacions a la península Ibèrica i ha participat en projectes a Egipte, el Sudan i Tanzània.

Dimarts 22 d’octubre a les 19hELS NARRADORS DEL TEMPS: MICROMAMÍFERS FÒSSILS A càrrec de M. Ángeles Álvarez Sierra, paleontòloga i professora de la Universitat Complutense de Madrid. Ha participat en 27 projectes d’investigació competitius, ha publicat més de 120 articles científics i ha dirigit 32 treballs d’investigació.

Dimarts 5 de novembre a les 19hFA DEU MILIONS D’ANYS… UNA CRISI AMBIENTAL  A càrrec de la Dra. Beatriz Azanza, paleontòloga i professora titular de la Universitat de Saragossa. És experta en l’evolució dels artiodàctils remugants i en la paleoecologia de les faunes de grans mamífers de la península Ibèrica.

Dimarts 19 de novembre a les 19hEL FUTUR DE L’ESTUDI DEL PASSAT. REPTES DE LA PALEONTOLOGIA A càrrec del Dr. Josep Fortuny, llicenciat en biologia, doctor en geologia i director de l’àrea de Paleontologia Virtual a l’ICP

Dimarts 26 de novembre a les 19GRANS MAMÍFERS DEL MIOCÈ: TIGRES DENTS DE SABRE I MASTODONTS A càrrec de Jorge Morales, professor d’Investigació del CSIC i responsable científic de les col·leccions de paleontologia del Museu Nacional de Ciències Naturals. Ha participat en nombrosos projectes d’investigació nacionals i internacionals i és autor de més de 350 publicacions en capítols i revistes.♦

 CosmoCaixa    Carrer Isaac Newton, 26 – 08022 Barcelona

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere