Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Generalitat de Catalunya i la Fundación Bankia convoquen el Premi a la millor campanya de promoció de l’FP dual

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

FPDUAL

Aquest Premi s’emmarca en el conveni signat per la Generalitat de Catalunya amb la Fundación Bankia amb l’objectiu de promocionar i prestigiar l’FP i la seva modalitat dual a Catalunya

El període d’inscripció s’iniciarà el 21 d’octubre

El Departament d´Educació i Fundación Bankia por la Formación Dual han anunciat la convocatòria del Premi a la millor campanya de promoció de l’FP dual, amb el qual totes dues entitats busquen implicar als estudiants d’FP en la difusió de la formació dual.

Per això, els estudiants de cicles de grau superior de Màrqueting i Publicitat i de Gestió de Vendes i Espais Comercials seran els encarregats de plantejar una campanya de publicitat amb l’objectiu de promocionar l’FP Dual en un cicle formatiu, en una família professional o en l’àmbit territorial d’un centre educatiu.

La campanya haurà de plantejar objectius concrets, com ara augmentar els llocs de feina per fer formació dual dins les empreses, o augmentar les matrícules en cicles formatius ja dualitzats.

La convocatòria s’adreça als 35 centres de Catalunya que ofereixen aquests dos cicles formatius i se seleccionaran fins a 20 grups d’alumnes. Cada grup seleccionat disposarà de 500 euros per a despeses justificades, amb els quals poder realitzar cartells, difusió en xarxes socials…

El període d’inscripció s’iniciarà el 21 d’octubre, moment en què els diferents grups hauran d’aportar les seves propostes. Del 4 al 8 de novembre es donaran a conèixer els grups admesos en la convocatòria.

Aquest Premi s’emmarca en els convenis signats per la Generalitat de Catalunya amb la Fundación Bankia amb l’objectiu de promocionar i prestigiar l’FP i la seva modalitat dual a Catalunya. Iniciatives com ara els Premis Innova FP Dualiza Bankia, que reconeixen els millors projectes d’FP de tota Catalunya; o com el joc per promoure les vocacions industrials “No te escapes de la industria” presentat al darrer Saló d´Ensenyament; o projectes innovadors com l’iniciat amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, amb la finalitat de reduir l’atur mitjançant l’impuls de Certificats de Professionalitat, en modalitat dual, s’han engegat gràcies a aquests convenis.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere