Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comunicat de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) en relació amb la declaració d’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ACUP_LogoG

Els rectors i les rectores, i els presidents i presidentes dels consells socials de les universitats públiques de Catalunya, compartim la preocupació manifestada pels estudiants i la resta de membres de la comunitat universitària davant la crisi climàtica del planeta. Per això, l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) s’adhereix a la demanda de declaració d’emergència climàtica, tal com han fet nombroses institucions nacionals i internacionals.

Les universitats públiques catalanes estan compromeses amb el respecte al medi ambient i el desenvolupament sostenible, en fer de portaveus de les causes i les conseqüències dels factors que malmeten la Terra. I, així mateix, en aprofundir per mitjà de la recerca i la innovació en les actuacions i pautes que puguin evitar, sobretot, l’escalfament global, que tal com ha fet palès el Panel Intergovernamental sobre el Canvi Climàtic 2018, pot dur a catàstrofes sense pal·liatius.

Aquest compromís es concreta amb el treball que cadascuna de les universitats públiques catalanes realitza internament i de manera conjunta a través de l’ACUP i de la Xarxa Global Universitària per a la Innovació (GUNI) per implementar l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible i acomplir els disset objectius de desenvolupament sostenible (ODS) que promou l’Organització de Nacions Unides.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere