Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Oberta la convocatòria de la 7a edició de “Illustraciencia”: Certament d’il·lustració científica i de naturalesa

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

c

“Illustraciencia”, el certamen internacional d’il·lustració científica i de naturalesa organitzat per la Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i el Museu Nacional de Ciències Naturals (MNCN-CSIC) inicia la seva setena edició. els participants podran presentar les seves propostes a partir del 2 d’octubre de el 2019.

“Illustraciencia” va néixer el 2009 amb l’objectiu de divulgar i premiar la il·lustració científica, mostrar el treball dels il·lustradors científics i apropar la ciència a la societat. Per a això, organitza nombroses activitats com tallers, cursos presencials i online, exposicions i, per descomptat, el certamen internacional que en les últimes convocatòries ha rebut més de 400 propostes per edició. Igual que a les quatre anteriors, Illustraciencia 7 compta amb el finançament de la Fundación Española por la Ciencia y la Tecnología (FECYT) – Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades.

En aquest certamen, un jurat especialitzat selecciona 40 obres d’il·lustració científica i naturalista creades entre 2018 i 2019 per elaborar una exposició itinerant que qualsevol entitat pot sol·licitar. En edicions anteriors, l’exposició va viatjar per diferents indrets d’Espanya, com València, Madrid o Cantàbria, i fins i tot a Rússia. Aquestes obres també formaran part d’un catàleg digital accessible des del web de Illustraciencia. D’entre les seleccionades, el jurat proclamarà una guanyadora en la categoria de il·lustració científica i una altra a la d’il·lustració naturalista per les quals els autors rebran un premi econòmic de 600 euros. També es falla un premi del públic per votació popular.

A aquest certamen pot presentar tota persona major de 18 anys que ho desitgi. Queden exclosos de la convocatòria el guanyador del primer premi de l’edició anterior, els membres del comitè organitzador i els integrants del jurat. Les obres proposades poden enviar-se entre l’1 i el 31 d’octubre del 2019Les 40 obres seleccionades pel jurat es publicaran el 19 de novembre, data en la qual també començaran les votacions del públic, que es podran realitzar fins al 26 de novembre. Els guanyadors s’anunciaran el 2 de desembre de 2019.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere