Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València convoca els Premis Carme Miquel 2019 a l’estudi dels drets lingüístics

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

lr

La Càtedra de Drets Lingüístics de la UV convoca els Premis Carme Miquel 2019 a l’estudi dels drets lingüístics, i la seua garantia i materialització real els TFG i TFM aprovats en les universitats públiques de l’Estat espanyol. 

Esta en marxa la convocatòria dels Premis Carme Miquel 2019 a l’estudi dels drets lingüístics, i la seua garantia i materialització real en els treballs de fi de grau i treballs de fi de màster aprovats en les universitats públiques de l’Estat espanyol.

 

L’objectiu d’aquesta convocatòria és premiar l’estudi dels drets lingüístics, i la seua garantia i materialització real en els treballs de fi de grau i treballs de fi de màster aprovats en les universitats públiques espanyoles.

Podran participar els estudiants i les estudiants de qualsevol titulació oficial de les universitats espanyoles que hagen aprovat un treball de fi de grau (TFG) o de fi de màster (TFM) en qualsevol llengua oficial de les comunitats autònomes de l’estat o en anglès, en el curs 2018/2019, entre l’1 d’octubre de 2018 i el 31 de setembre de 2019.

Per a poder participar els treballs han de centrar l’atenció en els fonaments teòrics i les estratègies o mesures per a la materialització i la garantia real dels drets lingüístics des de les temàtiques següents: drets humans lingüístics, igualtat lingüística, multilingüisme, polítiques públiques lingüístiques, sociolingüística, minories lingüístiques, llenguatge jurídic i administratiu, i psicologia del llenguatge.

Les sol·licituds es poden presentar a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana fins al 15 d’octubre de 2019 a les 14 hores.

 Més informació sobre la convocatòria en aquest enllaç

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere