Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

CURS: Com aconseguir recursos de la Unió Europea / Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ue

Aquest curs forma part del programa formatiu “Gestió de Projectes Europeus (16a edició)” i està adreçat a gestors públics o del tercer sector i titulats en sociologia, ciències polítiques o altres disciplines que vulguin iniciar-se o aprofundir en aquest camp i necessitin adquirir les competències professionals bàsiques per planificar i gestionar projectes finançats per la Unió Europea.

Entrem en uns anys clau, amb les darreres  convocatòries dels fons del període 2014-2020, que es poden utilitzar fins el 2022, i l’arrencada del nou període de programació 2021-2027.  La Unió Europea pot dotar d’un finançament important les estratègies locals que contribueixin a les polítiques europees, però cal incorporar els mecanismes d’obtenció i gestió dels fons a les diverses organitzacions que hi poden acudir. La preparació i participació en projectes d’aquestes característiques requereixen d’una metodologia de treball exhaustiva i complexa per tal d’obtenir resultats òptims.

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya presenta aquest programa formatiu amb l’objectiu de capacitar professionals que participin o vulguin participar en la planificació, el disseny i la gestió de projectes finançats per la Unió Europea, ja sigui a través d’institucions públiques o privades.

El curs s’impartirà cada dimarts, des del 29 d’octubre al 17 de desembre de 2019,de 16 a 20h de la tarda a la seu del Colpis (c. Roger de Llúria, 155-157 entresòl 1a de Barcelona).

La data límit d’inscripció es prorroga fins el 29 d’octubre de 2019.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere