Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València acollirà una “Universitat d’Estiu sobre Drets Lingüístics”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Linguistics-3

La Universitat de València acollirà, el juliol de 2020, una Universitat d’Estiu sobre Drets Lingüístics. Així es va decidir el dissabte 26 d’octubre a Rennes (Bretanya) (26/10/2019), durant l’Assemblea General de la Xarxa Europea per la Igualtat Lingüística (ELEN), que presideix el professor de la Universitat de València Ferran Suay.

ELEN (European Language Equality Network) participa, en el projecte Erasmus plus Linguistic Assertiveness for Minority Language Speakers, liderat pel vicerector d’Internacionalització i Cooperació, Carles Padilla, i coordinat per Ferran Suay.

La Universitat de València, que forma part d’ELEN des de 2017, i manté una col·laboració estable amb les diverses organitzacions europees que componen ELEN, a través de la Càtedra de Drets Lingüístics, codirigida pels professors Rafael Castelló i Vicenta Tasa.

La “Universitat d’Estiu sobre Drets Lingüístics” no es limitarà a analitzar els aspectes legals. El focus serà l’ús social de les llengües minoritzades, Hi haurà representants de diverses cultures europees: irlandesos, gal·lesos, escocesos, transilvans, de l’illa de Jersey, sards, aromanesos, bretons, occitans, de Cornualla, bascos i gallecs.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere