Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Palau Robert de Barcelona se suma a l’Any Brossa amb la instal·lació artística de Jaume Yagüe

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Palau robert

El Palau Robert se suma a la celebració de l’Any Brossa, que commemora el centenari del naixement del poeta, amb la instal·lació “12 combinacions de dos pals + 1 (agressió)” de l’artista Jaume Yagüe , que s’ubica a la mateixa entrada del centre.

 

L’obra, una acció artística inspirada en el poema d’en Joan Brossa “Tres combinacions de dos pals”, es documenta amb 13 fotografies. Un treball que se situa en la línia innovadora d’aquest jove artista que va guanyar el concurs de Sant Jordi del 2019 de la Universitat de Barcelona.

Joan Brossa, inclassificable i inabastable, és un poeta amb una producció ingent, que va concebre l’acte poètic com un exercici necessari per a la condició humana.

L’Any Joan Brossa té com a comissari Manel Guerrero, mentre que la coordinació es fa des de la Fundació Joan Brossa. A banda de consolidar la seu de la Fundació com un espai de referència per a la ciutat de Barcelona, l’Any Joan Brossa es planteja diversos objectius: aconseguir l’edició i reedició de la poesia de Brossa per facilitar el coneixement del corpus poètic brossià, generar noves mirades a partir de l’obra del poeta per afavorir-ne la representació en l’àmbit del teatre i l’experimentació en el camp de la pràctica artística i teixir una constel·lació brossiana potent que aculli totes aquelles entitats que vulguin retre homenatge al poeta.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere