Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

HackEPS: Marató informàtica a la Universitat de Lleida el proper cap de setmana

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

hackeps2018 (203)

 

Vint-i-quatre hores desenvolupant solucions de software

Un total de 120 joves participaran entre dissabte i diumenge a la tercera edició de la hackEPS, una hackató o marató de programadors informàtics impulsada per una associació d’alumnes de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL). L’objectiu és desenvolupar, en el termini màxim de 24 hores, un software per als 5 reptes que plantegen les empreses col·laboradores: Eurecat, BonArea, Semic, Invelon i Origen Studio. També hi ha una prova de programació de l’EPS amb el nom del traspassat professor Josep M. Ribó.

Els inscrits poden participar tant de forma individual com en grups d’un màxim de 4 persones. Un cop codificat el projecte de programari, el presenten davant d’un jurat, que tria la millor solució al problema plantejat. Els reptes són una incògnita fins que comença la trobada. En l’anterior edició van haver de dissenyar un sistema de predicció de vendes i de clients, una app per a la prevenció de l’assetjament escolar i una aplicació web per connectar estudiants i docents, entre altres.

La hackató començarà aquest dissabte, 23 de novembre, a les 08:00h i no acabarà fins l’endemà a les 13:00h. Els participants disposen de diferents aules de l’EPS per a desenvolupar el seu treball, així com zones per a menjar i descansar. Els premis van des de productes informàtics fins a talons de 1.000 euros.♦

 Web oficial de la Marató … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere