Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada cultural dels Emirats Àrabs Units a la UAB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

eau

El 10 de desembre, la Universitat Autònoma de Barcelona celebrarà la Jornada cultural dels Emirats Àrabs Units amb diverses activitats dins del campus.

D’una banda, de les 10 a les 18 hores, s’instal·larà a la Plaça Cívica una haima dels EAU que comptarà amb tallers de henna i cal·ligrafia àrab, show-cooking amb mostra gastronòmica dels Emirats i música per ambientar la jornada.

 A les 11,30 h, a la Biblioteca d’Humanitats, s’inauguraran dues exposicions: la mostra de llibres “Sharjah, capital mundial del llibre 2019 per la UNESCO” i l’exposició “Els EAU en imatges”. L’acte comptarà amb la presència del cònsol dels EAU a Barcelona, Salem Rashed Alwoais.

Més tard, a les 13 h, la sala de cinema de la Plaça Cívica acollirà una taula rodona sobre la cultura i el patrimoni dels EAU. Seguidament, a l’aula 004 de la Facultat de Traducció i Interpretació, es visionarà la pel·lícula Fan of Amoory, d’Amer S. Al Murry. Aquesta jornada s’emmarca dins de la franja d’Activitats Campus que organitza periòdicament la UAB.

Ubicació: Plaça Cívica, sala de cinema i Biblioteca d’Humanitats

Data: Dimarts 10, Desembre de 2019 – 10:00h

Organitzador: Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere