Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Esade Law School i Hitotsubashi University del Japó s’alien per impulsar la mobilitat internacional del seu alumnat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Esade-Hitotsubashi University

L’acord amplia l’oferta d’intercanvi acadèmic internacional per a estudiants d’ambdues institucions en les àrees de dret internacional, governança global, geopolítica i economia

Esade Law School ha signat el seu primer acord d’intercanvi acadèmic al Japó amb la prestigiosa Hitotsubashi University (12/12/2019), amb la finalitat d’impulsar la mobilitat internacional dels estudiants d’ambdues institucions en els àmbits de el dret internacional, la governança global, la geopolítica i l’economia. Aquesta nova aliança acadèmica a Àsia forma part de l’estratègia d’internacionalització d’Esade Law School, per tal d’ampliar la seva xarxa de partners acadèmics a l’estranger i incrementar així l’oferta formativa internacional per a estudiants en les àrees de dret, ciències polítiques, economia i relacions internacionals.

El degà d’Esade Law School, Eduardo Berché, ha comentat: “ens complau ampliar els nostres llaços d’intercanvi acadèmic internacional amb una institució educativa de gran reputació com és Hitotsubashi University. Aquest nou acord contribueix al nostre esforç per innovar en la nostra oferta formativa i seguir proporcionant experiències transformadores als nostres estudiants, que els dotin d’una visió global, a més dels coneixements i les capacitats que el mercat laboral del futur demandarà; en definitiva, experiències educatives que suposin un element diferencial per les seves carreres professionals”.

Per la seva banda, el president de Hitotsubashi University, Koichi Tadenuma, ha destacat que “aquest nou acord amb Esade Law School és una excel·lent oportunitat que ampliarà l’oferta de formació internacional per als nostres estudiants en els àmbits de l’economia, la sociologia i el dret. En un món cada vegada més globalitzat, és imperatiu cooperar amb institucions acadèmiques d’altres països i regions, que permetin oferir experiències educatives i culturals en contextos diversos”.

Fotografia: D’esquerra a dreta, el president de Hitotsubashi University, Koichi Tadenuma, i el degà d’Esade Law School, Eduardo Berché.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere