Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’InCom de la UAB presenta l’Informe de la Comunicació a Catalunya 2017-2018

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

uab

L’Institut de la Comunicació de la UAB (InCom) presentarà aquest 17 de desembre l’Informe de la Comunicació a Catalunya 2017-2018, una publicació col·lectiva biennal creada per l’InCom i que arriba a la desena edició. 

Aquest 17 de desembre, l’Institut de la Comunicació de la UAB presentarà l’Informe de la Comunicació a Catalunya 2017-2018. L’acte tindrà lloc a les 17.30 hores al Palau Robert de Barcelona. L’informe, que es publica en accés obert i gratuït, conforma el sisè volum de la col·lecció Lexikon Informes, una col·lecció especialitzada de la direcció general de Difusió de la Generalitat de Catalunya. Ofereix una descripció i anàlisi interpretativa de l’evolució dels principals camps del sector de la comunicació social a Catalunya, els anys 2017 i 2018.

L’acte serà presidit per Ignasi Genovès, director general de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, i comptarà amb la participació de Virginia Luzón, vicerectora de Comunicació i Promoció de la UAB; Amparo Huertas, directora de l’InCom de la UAB; i Paula Zapata, responsable de comunicació externa de Naturgy. 

A l’Informe 2017-2018 hi han participat un total de 23 autors i autores de diverses universitats i institucions, públiques i privades, coordinats per un equip editor format per Marta Civil, de l’InCom de la UAB, i Bernat López, de la Universitat Rovira i Virgili. Carmina Crusafon, subdirectora de l’Observatorio Iberoamericano de la Comunicación (UAB), ha estat l’encarregada de redactar l’epíleg de l’obra i durant la presentació explicarà breument el contingut de l’estudi.

L’Informe de la Comunicació a Catalunya és un projecte biennal de l’InCom, que va néixer l’any 2000 i ha comptat durant tota la seva trajectòria amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini de Naturgy. A més, compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, i per quart bienni consecutiu, amb la subscripció institucional de la Societat Catalana de Comunicació. Aquest projecte de l’InCom de la UAB forma part de l’Observatori de la Comunicació a Catalunya. ♦

InCom-UAB

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere