Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Publicat un nou número del butlletí RECERCAT, el butlletí de la recerca a Catalunya

Notícia anterior
Notícia posterior

recercat

Presentació dels editors:

El butlletí electrònic RECERCAT  (Desembre 2019) ja és aquí amb continguts sobre la recerca d’excel·lència que es fa a​​ Catalunya i al món. En particular, en aquest número destaquem la posada en marxa del Programa per a la integritat de la recerca a Catalunya​; en el web de la Secretaria d’Universitats i Recerca trobareu un apartat dedicat a aquest programa i al Comitè per a la Integritat de la Recerca a Catalunya, l’organisme encarregat del seu desenvolupament.

Altres articles que poden ser del vostre interès tracten temes com ara les repercussions del Brexit en la recerca britànica, un estudi internacional que ha localitzat el que probablement és l’únic lloc de la Terra sense vidauna imatge del Sincrotró ALBA que ha estat premiada en el concurs de fotografia del Dia Internacional de la Llum 2019 i la publicació d’un nou conte de la Laura i en Joan, en aquesta oportunitat dedicat al Centre d’Estudis Demogràfics.  

Aquest mes entrevistem la cosmòloga Licia Verde, investigadora ICREA de l’Institut de Ciències del Cosmos i recentment guardonada amb el Premi Nacional de Recerca per la seva tasca en l’estudi de la distribució de la matèria i l’energia fosques. I el bit terminològic està dedicat a l’oli d’oliva i a la diversitat de textures en què pot ser presentat.

Accediu al nou número clicant aquí (o, si ho preferiu, accediu al videosumari amb els continguts més  destacats). Si el butlletí us agrada, us hi podeu subscriure des d’aquest enllaç

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere