Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

1a Trobada oberta del “Màster en Producció i Distribució Cinematogràfica” amb Javier Angulo

Notícia anterior
Notícia posterior

màster

El “Màster en Producció i Distribució Cinematogràfica” ofereix enguany tres trobades obertes als professionals de la indústria catalana per estimular la seva interacció amb certàmens europeus de referència i donar visibilitat i projecció al seu talent. Christophe Leparc, Pascal Diot i Javier Angulo compartiran les claus de programació de la Quinzena dels Realitzadors del Festival de Canes i del Cinémed (Festival Internacional de Cinema Mediterrani de Montpellier), el Venice Production Bridge (mercat de la Biennale de Venècia), i la SEMINCI (Semana Internacional de Cine de Valladolid). Una oportunitat única per conèixer de primera mà tres plataformes de promoció internacional ubicades a França, Itàlia i Espanya.

Javier Angulo, director artístic de la SEMINCI des de fa més d’una dècada, inaugurarà les sessions el 23 de gener. El periodista fundador de la revista Cinemanía ens parlarà de les estratègies de programació i del futur del festival de Valladolid, que enguany ha celebrat la seva 64a edició. Redactor de TVE i El País, Angulo és col·laborador del Festival de Málaga i coordinador del Festival de Cinema Espanyol de Tànger des del 2007.

Per a confirmar la vostra assistència a la sessió, escriviu un email de confirmació a epac.produccion@pacopoch.cat

Entitat organitzadora:   EPAC-Escola de Producció Audiovisual de Catalunya   Passeig Mare de Déu de Coll 30, local   08023 Barcelona epac.produccion@pacopoch.cat    93 203 30 25

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere