Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

PremisAlumni UIC Barcelona 2020: al millor projecte de transformació social

Notícia anterior
Notícia posterior

alumni_premis_2020_header

Els Premis Alumni UIC Barcelona pretenen promoure el reconeixement a la tasca transformadora de la societat dels alumni de UIC Barcelona i divulgar amb això, el seu esperit de servei a la societat.

Un projecte transformador és el que demostri que gràcies a la seva implementació s’aconsegueix una millora en l’entorn.

Podran participar com a candidats al Premi Alumni a un projecte transformador tots els membres de la comunitat Alumni UIC Barcelona, amb independència de la seva pertinença o no a l’agrupació Alumni UIC Barcelona.

Es considera membre de la comunitat Alumni UIC Barcelona tots els antics alumnes que hagin finalitzat una diplomatura, llicenciatura, grau, postgrau, residència clínica, màster o doctorat, que hagin obtingut el títol en aquesta universitat.

S’estableixen les categories següents:

  • Premi Alumni a un projecte transformador. Aquest premi valora l’esforç i capacitat dels nostres Alumni per posar en pràctica projectes amb una missió de transformació social.

Aquest Premi s’atorga mitjançant la presentació de candidatures.

El Premi Alumni a un projecte transformador està dotat amb una quantitat econòmica de 2.500 € i una estatueta nominal de Premis Alumni de UIC Barcelona.

A més a més d’aquest Premi, es lliuraran dos reconeixements:

  1. Reconeixement a una trajectòria professional
  2. Reconeixement Alumni a una institució

Aquests reconeixements s’atorgaran amb caràcter institucional.

Per participar com a candidat al Premi Alumni, és necessari emplenar la informació requerida utilitzant el formulari d’inscripció.

  1. Formulari candidatura al Premi Alumni al millor projecte de transformació social.
  2. Memòria de no més de mil paraules, en la qual s’han d’enumerar i explicar preferentment els mèrits de la candidatura que es corresponen amb els que s’indiquen en aquestes bases.
  3. Qualsevol altra informació complementària que es consideri d’interès per optar al premi podrà adjuntar-se al formulari en documents en format text, Word, PDF o JPG.

Els participants hauran d’haver llegit les bases i marcar la casella corresponent en el formulari, que implica amb caràcter general l’acceptació expressa i íntegra de les bases.

Per presentar les candidatures no s’exigirà documentació acreditativa de la informació proporcionada, encara que aquesta podrà ser sol·licitada posteriorment si el jurat així ho estimés convenient.

El termini de presentació de les candidatures finalitzarà a les 23.59 h del dia 10 de febrer de 2020.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere