Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència 2020 / Bioinfo Women’s Day at Barcelona Supercomputing Center (11/02/2020)

Notícia anterior
Notícia posterior

2017_bsc_superordenador_marenostrum-4_barcelona-supercomputing-center_0

El Barcelona Supercomputing Center (BSC), en el marc del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència i com a part del programa Bioinfo4women del BSC, us convida a conèixer el treball de les investigadores en bioinformàtica del BSC i a visitar el MareNostrum 4, el superordinador més potent de l’Estat espanyol.

Mitjançant xerrades informals de 15 minuts es busca establir un vincle amb joves estudiants, incentivant el seu interès en el camp de la recerca bioinformàtica, i potenciant la seva iniciació professional en les àrees de la medicina personalitzada, l’anàlisi de genomes, el processament de llenguatge natural aplicat a la biomedicina i la evolució de genomes des del punt de vista molecular.

ACTIVITATS: Presentació del BSC, xerrades de 15 minuts en lloc de treball de les investigadores en bioinformàtica del BSC i visita final al MareNostrum 4.

PÚBLIC: Estudiants de grau universitari i màster amb interès en l’àrea de la bioinformàtica. Places limitades (màx. 30 persones).

DIA: 11 febrer 2020  HORARI: 15:00 – 19:00

LLOC: Barcelona Supercomputing Center. 08034 Barcelona. Aula de Formació Nexus II c/Jordi Girona, 29.

 WEB: https://www.bsc.es/ca/noticies/noticies-del-bsc/dia-internacional-de-la-dona-i-la-nena-la-ci%C3%A8ncia-bioinfo-womens-day-al-bsc

INSCRIPCIONS:https://forms.gle/xTGxfxzedAPvu2F87

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere