Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Campanya “Dona la nota”: una iniciativa per sensibilitzar sobre les conseqüències del canvi climàtic

Notícia anterior
Notícia posterior

donalanota_logo

El 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, tots els centres adherits cantaran la cançó “No ens desdibuixeu”

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la campanya “Dona la nota”, una iniciativa destinada a totes les escoles i instituts de Catalunya per sensibilitzar sobre les conseqüències del canvi climàtic. El projecte s’ha presentat avui a l’Institut Escola Oriol Martorell.

L’objectiu és incentivar els centres educatius a plantejar activitats i iniciatives al voltant de la problemàtica i les possibles mesures per revertir-ho. Al llarg del curs, els centres que es vulguin adherir duran a terme exposicions, jornades, xerrades, actuacions… per tal de reflexionar sobre els riscos del canvi climàtic, i al mateix temps ajudar a tota la comunitat educativa a prendre’n consciència.

El Departament, al seu torn, també organitzarà activitats relacionades i cercarà aliances amb institucions i entitats d’arreu del país que ja duen a terme iniciatives en el mateix sentit. Unes propostes adreçades no només a l’alumnat, també als docents a través de la formació, per introduir competències i projectes de treball a desenvolupar a les aules. Al mateix temps, la campanya vol ser el tret de sortida per endegar accions sostenibles en el temps.

Com a cloenda a la campanya, el 5 de juny de 2020, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, tots els centres de Catalunya cantaran la cançó “No ens desdibuixeu”. Un tema creat pel Petit Taller de Cançons i que durant tot l’any els alumnes hauran treballat per tal de poder-lo interpretar en la jornada. També el mateix dia, se celebrarà un concert amb la participació de diferents grups musicals catalans.

El projecte va néixer al Camp d’Aprenentatge i Servei Pau Casals (El Vendrell), i s’alinea amb els compromisos del Govern del Pla Nacional per a la implementació de l’Agenda 2030.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere