Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Noves bases del “Premi ICIP Constructors de Pau 2020”

Notícia anterior
Notícia posterior

 

pau 2

 

Aquest mes de gener han sortit publicades les bases de la convocatòria del “Premi ICIP Constructors de Pau 2020” de l’Institut Català Internacional per la Pau, que s’obrirà aquest primer trimestre de l’any. L’ICIP convoca el guardó anualment amb la finalitat de guardonar i reconèixer públicament a persones, entitats o institucions que han treballat i han contribuït de manera destacada i dilatada en el foment i la construcció de la pau.

El premi té una dotació econòmica de 6.000 euros i, com a novetat, en aquesta edició s’admetran tant les candidatures presentades per una tercera persona com aquelles en que la persona física o jurídica es presenti a ella mateixa. 

En l’última edició, l’any 2019, el premi ha reconegut el “Collectif des Familles de Disparu(e)s en Algérie” (CFDA) per la seva determinació i coratge en la denúncia de desaparicions forçades a Algèria, la lluita contra la impunitat i la contribució per assolir una transició pacífica al país. La cerimònia de lliurament del guardó tindrà lloc el proper mes d’abril al Parlament de Catalunya. ♦

Premi ICIP Constructors de Pau

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere