Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Open Class a la UPC School: “Claus de l’èxit en la gestió de processos” (05/02/2020)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

processos

Aquest dimecres 05-02-2020, a les 19:00, tindrà lloc al Tech Talent Center (Badajoz, 73. Barcelona) una Open Class del curs de formació contínua en Business Process Management (BPM) de la UPC School of Professional & Executive Development (UPC School).

El que diuen els organitzadors: T’has plantejat alguna vegada quines són les 10 claus de l’èxit en la gestió de processos? Coneixes aquells aspectes que no pots passar per alt si vols tenir garanties? Serà la metodologia, seran les tècniques d’optimització…?

Ja siguis estudiant, professional de la gestió, si estàs embarcat en un projecte o simplement estàs pensant a abordar-lo, no deixis passar l’oportunitat de conèixer les claus que et permetran gestionar el teu projecte amb les millors garanties d’èxit.

Ponent

Juan Ramón Gutiérrez és enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPC i Certificat com Lean Six Sigma Green Belt. Ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de la consultoria tecnològica i de processos en empreses líders com IBM Global Business Services o PricewaterhouseCoopers (PwCC). Ha col·laborat com a consultor amb un ampli ventall d’empreses de l’àmbit financer (Caja Madrid, Barclays) i farmacèutic (Roche, Novartis, Esteve, Amirall, Grífols), entorns on la gestió de la informació i dels processos manté una estreta relació amb la gestió de la qualitat i la millora de l’eficiència.
Aquest acte és obert i gratuït.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere