Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Taula rodona a València: “Ciència local, Història global?” (05/02/2020)

Notícia anterior
Notícia posterior

ciència local

Dins dels Col·loquis de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica (SCHCT) (2019–2020) i en el Cicle Escala i Corda: Ciència, Lloc i Història.

 

Dia: Dimecres 5 de febrer de 2020, a les 18 hores.    Lloc: Sala de conferències Palau de Cerveró (Institut Interuniversitari López Piñero). Plaza Cisneros, 4, València.

Amb la participació de Carmel Ferragud (IILP, Universitat de València), José Pardo Tomás (Institució Milà i Fontanals-CSIC), Jorge Sáiz Serrano (IES Serpis, València – Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials, Universitat de València) i Josep Lluís Barona (IILP, Universitat de València).

És la ciència local, és global, o és universal? Són contradictòries eixes qualitats o es poden conjugar? Com són diferents una història local, una història nacional, una història global i una història universal? Tenen objectes, aproximacions, fonts o tècniques diferents? Són les històries de la ciència distintes a la resta d’històries locals o globals? Aquest cicle de col·loquis presenta una reflexió situada sobre el problema de les escales en la història de la ciència que posa l’èmfasi sobre la seva definició teòrica i pràctica, així com els seus reptes metodològics, professionals i cívics.♦

Coordinador: Josep Simon, Institut Interuniversitari López Piñero-Universitat de València.

Retransmissió: https://eu.bbcollab.com/guest/ab6c59bb245645eaae759bf6cc63d293

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere