Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

CatSalut, el Col·legi Oficial de Metges de Girona i el Col·legi Oficial d’infermeres i infermers de Girona signen un conveni per potenciar la formació continuada entre els professionals sanitaris

Notícia anterior
Notícia posterior

Brain-Training

El CatSalut, el Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) i el Col·legi Oficial d’infermeres i infermers de Girona (COIGI) han signat un acord de col·laboració institucional estable destinat a promoure la formació contínua dels professionals amb projecció al sistema públic de salut i facilitar el desenvolupament de totes aquelles activitats d’interès mutu que puguin contribuir a la seva millora i potenciació professional.

Aquest conveni parteix del fet que, d’una banda, el CatSalut considera prioritària la promoció de la formació contínua i la millora de la qualificació dels professionals sanitaris, especialment els que desenvolupen les seves funcions al sistema públic de salut. I d’altra banda, els col·legis professionals volen promoure l’accés a la formació dels seus associats, així com reconèixer el seu esforç formatiu permanent i acreditar la seva competència professional, d’acord amb els criteris de la universitat i de les societats científiques. De fet, totes les entitats proveïdores del SISCAT a la Regió Sanitària Girona col·laboren en dur a terme les actuacions que es desprenen del conveni.

Per tal de fer efectiu el conveni, el CatSalut, el COIGI i el COMG elaboraran un projecte formatiu, comú o diferenciat per col·legis, destinat als professionals de Girona i que haurà de ser validat per una comissió de seguiment formada per les tres parts i posteriorment aprovat pels responsables en formació designats per a cada un dels signants. Podran accedir a aquesta formació tots aquells professionals mèdics o d’infermeria col·legiats al COIGI o COMG que tinguin interès en la formació continuada.

CatSalut i COMG ja havien signat conveni per potenciar la formació del col·lectiu mèdic amb anterioritat, però aquesta és la primera vegada que el COIGI també s’afegeix a aquesta col·laboració institucional, fet que obre les portes a millorar la formació continuada entre els professionals d’infermeria de la Regió Sanitària de Girona. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere