Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Convocatòria de les Beques Daniel Bravo 2020 d’investigació biomèdica

Notícia anterior
Notícia posterior

FBDA_bases_beques_2020_portada

La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu obre la convocatòria 2020 de les beques per a estades curtes d’investigació biomèdica a l’estranger amb l’objectiu principal d’estimular la recerca d’alt impacte a Catalunya.

Juntament amb la recerca cardiovascular bàsica i clínica, les Beques Daniel Bravo posen un focus d’atenció especial en el desenvolupament de noves tècniques en imatge cardiovascular.

A l’hora d’avaluar les propostes, es tindrà en compte:

• Impacte acadèmic: generar un coneixement que es plasmarà en publicacions d’alt impacte, i/o generar capacitat per a recerques futures dotant de direcció, prioritats o habilitats els grups emissors.
• Impacte clínic: generar un coneixement que permeti influir sobre les guies de pràctica clínica, i/o millorar les pràctiques mèdiques i de salut a escala local.
• Impacte social: generar un coneixement que pugui influir en les polítiques de salut pública i/o que tingui beneficis per al sistema de salut, com ara millores en l’eficiència o la maximització de recursos.

A qui s’adreça: investigadors de les universitats, hospitals i centres de recerca públics que tinguin el títol de doctorat, llicenciatura, grau o equivalent, i que duguin a terme la seva recerca a Catalunya.

País de destí: centres de prestigi nord-americans o europeus.

Duració de la beca: mínim 3 mesos i màxim 9 mesos.

Què inclou: cada beca tindrà una dotació econòmica bruta de 3.000 euros mensuals, més les despeses de desplaçament. Amb aquesta dotació, els investigadors becats se sufragaran l’estada, l’assegurança mèdica i la manutenció durant el període de la beca.

Número de beques que s’ofereixen: 3

Presentació de so·licituds:

La convocatòria romandrà oberta del 29 de gener a l’11 de març de 2020, i l’estada s’iniciarà entre l’1 de juny i el 30 de novembre de 2020.

Per optar a les beques, les persones interessades han d’introduir les seves dades i els detalls del projecte en aquest formulari en línia i adjuntar-hi les tres cartes requerides a les bases de la convocatòria 2020 en format PDF (carta de motivació, carta de recomanació i carta de pre-acceptació), abans de les 13 hores del dia 11 de març de 2020.♦

• Bases convocatòria 2020
• Formulari de sol·licitud

Consultes: beques@fundaciodanielbravo.org

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere