Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Obertes les inscripcions a una nova edició del Projecte “PerCientEx”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

2020

Arriba la nova edició del Projecte de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC): “PerCientEx”.

L’esdeveniment, que consta de diversos diàlegs amb periodistes de diferents països que han realitzat publicacions de periodisme científic d’excel·lència amb nombrosos reconeixements, se celebrarà dijous 27 de febrer de 2020, de 18h a 20h a CosmoCaixa de Barcelona. Podeu registrar-vos per assistir al següent formulari.

En aquesta edició comptarem amb els següents ponents:

  • En l’àrea de salut, Nuria Jar (@nuriajar) conversarà amb Júlia Bestard (@ensaimadette), periodista científica, professora de la Universitat de Barcelona i responsable de Comunicació de l’Institut d’Investigació del Sida IrsiCaixa, sobre el reportatge ‘Cuando el médico se convierte en paciente‘ (lavanguardia.com), guardonat amb el premi de Periodisme Concha García Campoy en la categoria de premsa.
  • En l’àmbit de ciència, Amapola Nava (@amapolanava) parlarà amb Oliver Hochadel, historiador de la ciència, escriptor i investigador en la Institució Milà i Fontanals i el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (IMF-CSIC), de l’article ‘Células madre, entre la estafa y la ciencia‘ (cienciamx.com), destacat en els Premios de Periodismo sobre Innovación Científica y Tecnológica del Comtecyt de México.
  • En la categoria de medi ambient, Edwin Senabria conversarà amb Cristína Sáez (@saez_cristina), periodista científica, sobre l’especial ‘El verde palice‘ (especiales.semana.com), treball finalista en la categoria d’innovació dels prestigiosos premis Gabo.♦

 

          Associació Catalana de Comunicació Científica  Rambla de Catalunya 10, 1er 08007 Barcelona http://www.accc.cat

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere