Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Taller de Lectura a la UB: “Mujeres escritoras II”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

dones escrip

Després de l’èxit de la primera edició, la Universitat de Barcelona ofereix de nou el Taller de Lectura «Mujeres escritoras II», coordinat per l’escriptor Pablo Nacach, doctor en Filosofia per la UB i llicenciat en Sociologia per la Universitat de Buenos Aires. L’activitat està adreçada a tot el PAS de la Universitat i a l’alumnat matriculat a qualsevol titulació oficial de la UB (grau, postgrau, màster i doctorat).

El taller té una durada de setze hores, repartides en vuit sessions de dues hores cadascuna, i s’estructura al volant d’un objectiu clar i específic: gaudir de la lectura conjunta d’una sèrie de textos escrits per dones que són icones de la literatura universal.

L’activitat central del taller és la lectura dels textos seleccionats —que es farà íntegrament durant les sessions del curs—, al voltant dels quals es treballen aspectes com la biografia i bibliografia de les autores, el context històric i polític de les seves produccions i consideracions literàries i tècniques dels textos, entre d’altres. Amb aquest propòsit s’empren obres literàries, històriques, poètiques i filosòfiques complementàries, a més de vídeos i pel·lícules que ajudin a aprofundir en els temes tractats. Així mateix, es proposen exercicis d’escriptura creativa sobre les lectures, ja que una altra ferma convicció del taller sosté que escriure és una altra manera de llegir.

Les sessions tindran lloc els dies 3, 10, 17, 24 i 31 de març i 14, 21 i 28 d’abril de 2020, de 15 a 17 hores. L’activitat és gratuïta i les places són limitades. La inscripció estarà oberta fins que s’exhaureixin les 15 places. Per formalitzar-la, heu d’enviar un missatge a vr.igualtat@ub.edu

Programa

Dates : 03-03-2020 al 28-04-2020

Organitza : Vicerectorat d’Igualtat i Acció Social i Vicerectorat d’Arts, Cultura i Patrimoni

Lloc : Edifici Històric, sala Puig Salellas

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere