Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Què és una EDUCADORA AMBIENTAL? Una Jornada sobre els perfils professionals en aquest sector // Associació Animal Latitude / Cooperativa Resilience Earth / Universitat de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ig_jornada_mites_i_realitat_de_les_professionals_de_leducacio_ambiental_en_el_2020

Aquest mes de març es vol donar veu a les educadores ambientals i parlar sobre la seva professionalització en l’actualitat.

El divendres 13 de març, al Pati Manning de la ciutat de Barcelona, totes aquelles persones i entitats vinculades amb el sector de l’educació ambiental i/o que tinguin interès en la temàtica, es troben per a portar a terme aquesta jornada.

Actualment és de gran interès i importància l’estudi de la millora de la relació entre la societat i la natura, i per tant crear programes de conservació i investigació; però també d’educació i sensibilització ambiental i guiatge a la natura, que generin consciència ecològica, i una interacció respectuosa amb el medi ambient.

Tots els temes relacionats amb fauna i medi ambient preocupen a la societat, organitzacions i ens públics. Per aquest motiu és necessari que tinguem a persones preparades i formades per a poder portar a terme aquests projectes, professionals excel·lents en aquest sector.

Les preguntes que ens fem són: Què és necessari per ser una professional excel·lent en el sector del medi ambient i sostenibilitat que es dedica a l’educació ambiental i guiatge de natura? Quines són les competències claus d’aquestes professionals?

L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer la realitat actual de les persones que treballen en aquest sector, i què hem de tenir en compte per a l’elaboració d’un perfil que contingui les competències, valors i actituds de les professionals en l’educació ambiental.

Organitza l’esdeveniment l’associació Animal Latitude amb la col·laboració de la Cooperativa Resilience EarthUniversitat de Barcelona – Departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació (MIDE). Amb el suport de la Diputació de Barcelona, Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental. Gerència de Serveis de Medi Ambient, Àrea d’Acció Climàtica.

Si esteu interessats/des en participar de la jornada, podeu obtenir més informació i omplir el formulari d’inscripció.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere