Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada de compromís de la UdL amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible / Agenda 2030: Una dècada per a actuar

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

gencat

PROGRAMA  24 de febrer de 2020

10.00h ConferènciaCalentamiento global: una crisis existencial para la humanidad, a càrrec de Jorge Riechmann (poeta, traductor, assagista i professor titular de filosofia moral a la Universitat Autònoma de Madrid). Presenta: Àngels Sendra.

11.45h Lectura de poemes per Rosa Fabregat, Núria Mina, Carles M. Sanuy, Akior Santos i Jorge Riechmann, amb presentació a càrrec de Julian Acebrón.

12.15h Descans

12.30h Taula rodonaQuè m’importen a mi aquests ODS? Amb la participació de Gemma Franco (Fridays for Future), Ariadna Verdeny i Miquel Gimeno (OSMON), Rafa Terol (Rebel·lió Extinció). Modera: Adrià Tersa (Consell d’Estudiants).

14.00h Dinar al Hall del Centre de Cultures, amb actuació castellera de Los Marracos de la UdL.

15.30h Taula rodona de presentació dels Grups de Treball per als ODS a la UdL, amb la participació de Carme Sala (GT Acció), Eva Montoro (GT Formació), Rui Alves (GT Recerca) i Teresa Hernández (Agència de Salut Pública de Catalunya). Modera: Núria Camps.

17.00h Projecció de vídeos i col·loqui.

Organitza: Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat, Coordinació de Compromís Social, Igualtat i Cooperació, Unitat  de Desenvolupament i Cooperació, Consell d’Estudiants,  Coordinació de Transformació Digital, Vicerectorat d’Infraestructures, Comissió de Medi Ambient, Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària, Coordinació de Comunicació, Difusió i Premsa. Amb la col·laboració del Consell Social.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere