Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

III Congrés Internacional Geografies Literàries a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (abril 2020)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

3315_cat_ADAPTA_740_450

L’estudi i la recerca de la Geografia Literària va prenent cos amb els anys i cada cop més va trobant connexions en molts camps del saber. L’antropologia, el paisatgisme, els estudis culturals, l’educació, etc., estableixen noves relacions amb l’estudi i la investigació dels textos literaris lligats als llocs. Per això el III Congrés Internacional Geografies Literàries, que es convoca per als dies 16, 17 i 18 d’abril de 2020 a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, tractarà la Geografia Literària des de tres perspectives ben complementàries: en primer lloc la de la reflexió teòrica; en segon lloc la de la recerca temàtica sobre aspectes que relacionen textos i indrets; i, finalment, les experiències d’aplicació, educativa o de turisme literari, que en poden sortir.

El III Congrés Internacional Geografies Literàries també és un lloc de trobada per a estudiants, docents i investigadors interessats en l’aplicació didàctica de les rutes literàries i per això inclou les VII Jornades Literatura, Territori i Educació del Projecte Geografies Literàries 3.0 (2019-2020) de la Universitat de València, en el qual participen també docents de la Universitat d’Alacant, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, la Universitat de les Illes Balears, la Universitat Rovira i Virgili i Florida Universitària.

Des d’ara i fins el 16 d’abril de 2020 estarà obert el període d’inscripció.

Per la línia temàtica 3 (VII Jornades Literatura, Territori i Educació. Experiències didàctiques en Geografia Literària) s’admetran propostes de comunicació, video-presentació o pòster fins al dia 15 de març de 2020. Es donarà resposta sobre l’acceptació o denegació de les propostes fins al 31 de març de 2020.

Web del congrés … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere