Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La “Setmana de la Natura” cerca entitats que organitzin activitats per a la 5a edició

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

setmana-natura-2

La Xarxa per a la Conservació de la Natura preveu reunir més de 400 activitats per la campanya ambiental que tindrà lloc del 24 de maig fins al 5 de juny d’aquest any.

La Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) ja ha començat a “sembrar les primeres llavors” per a la 5a edició de la Setmana de la Natura. La campanya, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Obra Social “la Caixa”, tindrà lloc enguany del 24 de maig al 5 de juny.

La Setmana de la Natura promou activitats per tot el territori català dirigides a conscienciar la societat de la necessitat de defensar la natura i tenir cura del medi ambient. És per aquest motiu que, des de l’organització, s’ha fet una crida a totes les entitats sense ànim de lucre per a organitzar activitats per a la Setmana de la Natura que encaixin amb els seus objectius.

Des de tallers, xerrades i activitats de voluntariat fins a caminades i sortides guiades. La campanya ja ha obert les portes a totes les entitats ambientals, ajuntaments, escoles i organitzacions de tota mena per a crear activitats entorn la conservació de la natura durant el 2020.

Durant els últims anys, la Setmana de la Natura s’ha consolidat com el moviment més gran d’implicació ciutadana per la defensa de la natura a Catalunya. A la 4a edició hi van participar més de 30.000 persones i 260 entitats que varen organitzar un total de 413 activitats, la majoria d’elles enfocades a les espècies exòtiques invasores.

Com participar a la Setmana de la Natura?

Formar part de la Setmana de la Natura de manera activa és senzill. Si la teva entitat hi vol participar, haurà d’organitzar una activitat ambiental entre el 24 de maig i el 5 de juny. Un cop estigui ben definida, s’haurà d’enviar la informació a través del formulari que ofereixen a la web.

La XCN farà difusió i promoció de totes les activitats a través de la seva pàgina web i, a més, regalarà a tots els seus participants el famós braçalet verd: una polsereta de cotó solidària feta amb la col·laboració de l’entitat solidària Maresmon.

A través del mapa interactiu que es pot trobar a la seva pàgina web, qualsevol usuari pot cercar quines són les activitats que més li poden interessar segons la proximitat o la temàtica de les accions. En cas de necessitar més informació, també es pot contactar amb l’organització a través del seu correu electrònic info@setmananatura.cat. ♦

   Text: David Carrillo / LaviniaNext / Xarxanet.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere